The Comedy Club Sofia / Стендъп Комедия в Комеди Клуб София

4.9 / 5 от 858 отзива
София,
ул. "Леге" 8

Работно време:

Понеделник: почивен ден
Вторник - Неделя: 18:00 - 00:00

Описание:

Комеди Клуб София е домът на най-добрите стендъп комедианти в България. Тук се ражда истинската българска стендъп комедия.
Можете да проследите историята на всеки един от най-добрите български стендъп комедианти от първия им Open Mic в клуба до изявите им в зала 1 НДК и т.н.

Комеди Клуб София беше основан през 2015та година. Основната цел на клуба и на създателят му- Иван Кирков е да се създаде място на което най-талантливите български комедианти да могат да създават истинска българска стендъп комедия.

Процесът е доста труден и дълъг. За да се превърне един любител в истински стендъп комедиант, той трябва да покаже качествата си на Open Mic - (ежемесечното шоу - отворен микрофон в Комеди Клуб София), а след това да затвърди таланта си с много работа.

Сцената на Комеди Клуб София е невероятно място за всеки стендъп комедиант от целия свят. Звезди от ранка на Джими Кар, Стивън К Амос и Даниел Слос останаха впечатлени от Комеди Клуба.

Основните ценности на Комеди Клуба и на създателят му Иван Кирков са: Вземи таланта си го развий до най-доброто което може да бъдеш. Ние ще ти помагаме докато имаме сили.

Една от разликите между Комеди Клуб София и което и да е друго място където може да се гледа комедия в България е, че в Комеди Клуб София не се толерира кражба на материал, клишета от 9gag или каквито и да е подобни методи за "бързо напредване". Това прави Комеди Клуб София едно от най-трудните, но най-истински места за изява.

"Комеди Клубът не е място да се пеят стари кавъри, за да излезеш тук, трябва да ти пука достатъчно, за да извадиш всичко от себе си и напишеш личен и истински материал."
Иван Кирков, основател и резидент на Комеди Клуб София.
#stand-up #comedy #Bulgaria #Bulgarian #sofia #стендъп #комедия