The Academy

4.6 / 5 от 155 отзива
София,
бул. "Тодор Александров" 64

Работно време:

Понеделник - Неделя: 09:00 - 03:00

Описание:

Спортен бар "Академията" се намира в сградата на кино Арена - Запад, съвсем близо до спирка "Вардар" на метрото.
Игралните ни зали разполагат със 7 снукър и 7 билярдни маси, на които можете да кръстосате щеки с приятелите си. И тъй като сме "Академията", винаги можете да разчитате и на лицензираните ни треньори, включвайки се в специалните ни програми за тренировки!
Ние разполагаме с отделена зала, която може да наемете или да използвате за вашето частно парти, рожден ден или просто за събиране с приятели.
ВИП залата ни е специален кът с две снукър маси, разположени в уединена и уютна обстановка за хора с по-изтънчен вкус.
В "Академията" Ви очакват постоянни промоции на преференциални цени с екзотични напитки и вкусни изкушения.
При нас можете да поиграете и дартс, джаги, тенис на маса, шах, табла, монополи и дори карти! На всяка една локация в заведението ще можете да гледате и телевизия на големите ни 50-инчови екрани, като можете да разчитате на специално организирани събития за едновременно наблюдаване на няколко спортни мачове.
За истинските фенове предлагаме два огромни 140 инчови HD екрана за пълно докосване до събитията.
Най-запалените от Вас ще могат да участват в турнири организирани от "Академията", които ще варират от аматьорско до професионално ниво, ще се провеждат всяка седмица и ще включват всички спортове, които предлагаме в заведението.
За любителите на видео игрите - със съдействието на Pulsar сме запазили и специален кът, в който ще можете да се насладите на всички най-нови заглавия излезли за Playstation, докато седите в специално пригодените ни за игра кресла.