Cheerleaders Sports Bar & Grill Sofia

4.4 / 5 от 36 отзива
София,
Мария Луиза 2 (ЦУМ партер)

Описание:


Историята на Cheerleaders започва в началото на 20те години на миналия век в Brooklyn. William (Bob) Taylor, мъж на средна възраст и служител в местния стадион обичал да се събира с приятелите си всяка неделя да играе бейзбол. Като сладкодумен човек с „професионален“ опит и близък досег с играчите от местния отбор Боб лесно се превърнал в онзи колорит, без който групата не била същата. Всяка неделя, на общинският стадион в предградията, за да подкрепя годеника си присъствала и красивата Margaret. Като бивша спортистка, Маргарет подкрепяла Боб и горяла в играта заедно с него - подскачала, танцувала… както и всички половинки на играчите. След всяка игра Боб събирал приятелите си в скромният си дом, където всички играчи се събирали заедно с половинките си и танцували.

Мечтата на Боб била да има свое място, където всички да могат да се събират, да се забавляват, да слушат мачовете по радиото и да пият бира. Боб с години оглеждал един изоставен малък магазин на 8 авеню, точно до бръснарницата на стария Steven. Когато Боб получил малко наследство от далечния си чичо решил да се опита да купи запустелия магазин. Тъй като бръснаря Стивън бил собственик на магазина, а Боб нямал достатъчно пари двамата се договорили да стартират съвместен бизнес - бирен бар, където приятелите да Боб да се събират и следят мачовете, а клиентите на Стивън да обсъждат политиката и градските легенди на чаша бира… заедно с обсъждането на мачовете половинките им се забавлявали и следобедната бира била съпровождана от танци и закачки м/у момичетата за току що свършилият неделен бейзболен мач. Момичетата сервирали бирата на мъжете и станали неразделна част от атмосферата. Така барът на Боб и Стивън станал “Cheerleaders bar".

През годините Чирлидерс станал приятното убежище за активните мъже в квартала около 8 авеню както и за техните половинки. Боб с удоволствие обслужвал бара споделяйки питието си със своите приятели, а Маргарет приготвяла най-вкусните хамбургери в Бруклин. През 40-те години барът позападнал вследствие на Втората световна война и се превърнал повече в клуб със своя уникална атмосфера. След войната Боб успял да отвори и втори бар пренасяйки същата атмосфера, но насочен повече към работещите в офисите мъже на средна възраст, които имат нужда да разтоварят с компания в приятна атмосфера с красиви сервитьорки и добро обслужване. Чирлидерс в София днес съчетава духа на тези два бара- атмосферата да пиеш бирата си с приятели в бара „в къщи“ с прекрасното обслужване на нашите красиви момичета, с които може да си поговорите за футбол, волейбол или тенис. В допълнение можете да се насладите на оригиналните американски бургери, свински ребра или сочния телешки стейк. Най-актуалните спортни събития предавани на HD телевизорите са просто задължителни.