Club The Point

4.8 / 5 от 116 отзива
София,
Улица Шипка 11

Работно време:

Понеделник - Вторник: 18:00 - 00:00
Сряда: 18:00 - 02:00
Четвъртък: 18:00 - 00:00
Петък: 18:00 - 03:00
Събота: 18:00 - 06:00
Неделя: почивен ден

Описание:

През седемицата Club The Point ви предлага тиха и уютна атмосфера. А ако Ви се купонясва, танцува или пее - всяка сряда- Бачата парти с DJ EL Vektor, четвъртък - Live band , петък - Mix party с DJ Emo и събота - Karaoke and DJ party с Георги Бенчев!

Работим упорито, за да създадем обстановка и екип, който да накара гостите ни да се почувстват на ТОЧНОТО място...от там идва и името ни - Клуб “The Po!nt” и нашия девиз - “Точка на пресичане за теб и твоите приятели”.
Съчетахме три основни детайла, които мислим, че са важни за нашите гости: богато разнообразие на напитки, вкусна храна и най-вече добре подбрана музика. Може би е добре да добавим и нещо четвърто...достъпни цени ;-)...
Клубът се състои от три зали: голяма- Party, chill и ВИП зала. Местата в залите са съответно за 60, 18 и 15 човека. Отделно има и 10 места на бара. Във всяка една от тях бихме могли да организираме Вашите частни партита. Освен богатия избор на напитки и коктейли, предлагаме и целия избор на ястия на пица-ресторант О!Шипка.

Атмосферта през седмицата в Клуба е тиха и приятно уютна, подходяща да се срещнете с приятели или любим човек на по питие или да хапнете доволно вкусни ястия. Ако пък Ви се купонясва, всяка сряда, четвъртък, петък и събота имате възможност да сте част от нашите разнообразни партита. А ако имате идеи...ние сме готови да ги реализираме и да ги превърнем във ВАШЕТО ТЕМАТИЧНО ПАРТИ!