Tobacco Garden Bar

4.4 / 5 от 313 отзива
София,
ул. "Московска" 6А

Работно време:

Понеделник - Неделя: 10:00 - 01:00

Описание:

Помниш Tobacco, нали? Помниш и Mojito-тата му. Вероятно помниш и партитата, хората, веселбата (... ако не си прекалил с въпросните Mojito-та, разбира се). Tobacco Garden Bar се завръща след двегодишно отсъствие и е готов за нови приятели, нови партита и нови спомени (или липса на такива).

Добре познатата аристократична атмосфера на Tobacco Garden Bar сред зеленината на Царската градина е идеалното закътано място за бизнес или лична среща на кафе денем, а нощем клубът се преобразява в един от култовите барове в София – предпочитаното място на ценителите на изискания вкус, добрата музика и още по-добрите коктейли.

Специфичната аура на зимната градина на Двореца (a.k.a. Национална художествена галерия) придава онзи арт-привкус, превръщащ мястото в уникална галерия, в която можеш да си бъбриш с приятели и да си поръчаш чаша коняк, например.

Освен с прочутото си Mojito, Tobacco Garden Bar се гордее и с прекрасна градина, която през по-студените месеци се отоплява, за да могат гостите на клуба да ѝ се наслаждават не само през лятото.

Tobacco Garden Bar се намира на ул. "Московска" № 6А