G-Club

4.4 / 5 от 511 отзива
Пловдив,
ул. "Ген. Радко Димитриев" 1

Работно време:

Понеделник - Събота: 23:00 - 06:00
Неделя: почивен ден

Описание:

За тези, които си спомнят не е тайна, че през годините заедно сьздавахме спомени и хитове - хитове и спомени. Ето и една хилядна част от приказката, която започнахме да пишем заедно още през крехките години на демокрацията КОГАТО се слушаше: Snap, Tina Turner, Technotronic, Mc Hammer, Londonbeat, Joyce Simms,..и още и още :).
Времето в което Kenny Thomas радваше дупетата на ПЛОВДИВ с Thinkin' About Your Love в прословутия GLASS BAR :). А за Мръсни Пари се пееше само в парчето "Dirty Cash (Money Talks)" на Adventures Of Stevie V
Спомени от ONE WAY /пловдивски клуб/, а не еднопосочна табела на магистрала :). Хитове от славните години на други емблематични за града ни заведения "CORADO LUX" и "Disco BAR FLORIDA" времето на John Secada, Freddie Mercury, Right Said Fred...та те са толкова много :), онова време в, което dj беше с лавно DJ - тогава когато Wareband feat.Ted Robinson - "Warehouse (Days of Glory)" - се пускаше от НАЙ- колоритната фигура на DJ-те в Бьлгария - Боян Илчев / DJ BOBBY I / Kолегата който даде истинският смисyл на думата DJ - сyс своят супер професионализьм и еталон за подражание!
Rомантични години и много носталгия, но това не е всичко знам, че много от Вас сте чували а други си спомняте за годините на "BORLEDO" и "B52" - тогава когато "Jungle" музиката беше на мода а " Baby D - Let Me Be Your Fantasy " и "General Levy & M Beat - Incredible " бяха хитове, който ви караха да дерайлирате!...
Е приятели знам,че Atb - 9 Pm/till i come/ и 3 Drives On A Vinyl - Greece 2000 Ви напомнят за ЗВЕРСКИЯТ купон и студентски партита в дискотека "MARS", но какво мога да кажа освен: СЛАВНИ ВРЕМЕНА!
Времена на преходи катаклизми и милениум - 2000 -2005 - шест славни години на клуб SANTO - латино отклонения възход на българската музика и много мнго хитове които ни радват и до днес например: Nino - Amor/ много смях / :) а бе беше си як хит - тук е момента в, който няма как да не споменем един клуб, който беше напипал ваксата, но за жалост от клуб REMIX не остана нищо освен хубавите спомени и хитове, които дадоха едно ново начало: ЕРАТА на Румьнският ПОП - David & Doni, Inna...т.н...Дали не сьм пропуснал още нещо? Разбира се че ще спомена крахко и пестеливо за последното място на което сме се виждали ..:) мястото на което музикалните критерии и клубна концепцията ни лишиха от вазможноста да се забаляваме ЗАЕДНО! :) Та след всичко това, което прочетохте тук, моят вапрос е :
ИСКАТЕ ЛИ ДА СЕ ЗАБАЛЯВАМЕ ЗАЕДНО?
- На едно ново място в ПЛОВДИВ, СИМБИОЗА ОТ СПОМЕНИ ОТ НАЙ-ДОБРОТО/старо/ и НАЙ-МОДЕРНОТО/Ново/!