AMAYA BEACH

4.6 / 5 от 333 отзива
Крайморие,
Бургас

Работно време:

Понеделник: почивен ден
Вторник - Неделя: 10:00 - 00:00

Описание:

Идеално разположен между парк и море, Amaya Beach Club ще ви впечатли с модерния си дизайн, изискана интернационална кухня, разнообразни коктейли и стилна музика. Към неповторимата живописна и романтична атмосфера се вписва спиращата дъха гледка от южната дъга на Бургаския залив с красивите изгреви и залези на Черно море.
Ресторантът на комплекса свързва няколко зали и разполага с близо 400 места - парк-градина, открита и закрита част и тераса, която се намира буквално над морските вълни. За частни партита и компании, търсещи уединение е осигурена самостоятелна зала, в която ще се почувствате наистина специални. Доброто настроение на гостите е гарантирано от музикалния бенд на заведението.
Докато разнообразното кулинарно меню, доброто обслужване и богатата гама от различни вина и напитки очароват и най-претенциозните клиенти в ресторанта, любителите на слънчевия загар, хубавата музика, охладените коктейли и дневните партита ще се почувстват на точното място. Amaya Beach Club предлага 200 лежащи места, разполага с басейн със солена вода и е свързан с мекия златист пясък на крайморския плаж. Веднъж след като влезете в светът на Amaya Beach изборът е безкраен. Уникалната обстановка и звездното присъствие на изпълнители и диджеи от България и чужбина са гарант за неповторими изживявания и интригуваща атмосфера. Клубът е с над 500 места, а за клиентите на комплекса е осигурен паркинг за около 140 автомобила.