6 нощни дестинации в Пловдив (Част 2)

14.10.2016

Тръгваме на втора обиколка в любимия ни Пловдив. Нощните дестинации там нямат край, а това превръща всяка вечер в момент, който не трябва да изпускате. Ето още няколко нощни предложения за изпробване.

  1. Cameo club!

Място за ценители на вкусната храна в комбинация с качествен алкохол и солидна доза настроение. Събитията са тематични и много разнообразни - гръцки, сръбски, hip & hop, BG и всякакви партита можете да откриете във Cameo. Както се казва - за всеки по нещо.

  1. Club INFI!

Дойде ред на една симпатична чалготека, в която танците са до изгрев. Тук имате възможност да се насладите на любимите си изпълнители - Емануела, Андреа, Бони, Емиля, Магда и много други известни личности от поп-фолк средите.

  1. G-Club!

Място заредено с много история и ценящо хубавата музика през различните години. Забавлението в G-Club не е просто поредната вечер навън, то е много повече. Събитията са разнообразни и добре подбрани. Като го посетите ще разберете!

  1. Gramophone Plovdiv!

Място със собствен стил и идентичност, които предизвикват положителни чувства и желание за парти! Всяка седмица, клубът организира множество музикални събития, които обхващат широк диапазон от жанрове и стилове. Гостуват известни DJ's от цялата страна и местни амбициозни таланти.

  1. Live Club Hybrid!

Щом става въпрос за парти , тук е подходящото място, в което да избухнете с приятели. Музиката е предимно поп-фолк, често гостуват изпълнители като Фики, Емануела, Деси Слава, Теди Александрова и други. Освен това в Hybrid организират тематични събития, като "Гръцка вечер", "Ретро парти" и още много подобни. Ако решите да го посетите по-добре затегнете коланите, защото от танци може и да ги изгубте.

  1. Club Pahsa!

Още едно симпатично местенце за парти в Пловдив, което ще Ви остави приятни спомени и щастливи моменти! Гостуват изпълнители като FO, DIM4OU, 100Kila, Young BB Young и други представители на #bg рап и hip & hop културата.

Вече имате подбор от заведения, които да посетите в град Пловдив! Време е за действия и щури вечери! Не изпускайте вечерта и проверете всички събития ТУК.