Нощни клубове в София (Част 1)

09.09.2016

Готови ли сте за разходка в нощна София? Клубове, приключения и страхотни предложения Ви предлага столицата ни по време на късните часове. Хората са казали "Ако не можеш да устоиш на изкушението - му се отдай!", така че мили приятели време е да Ви представим нялколко изкушения, от които задължително трябва да се възползвате!

  1. Bedroom

Стилен, модерен, уютен и много известен в столицата! Всяка нощ е тематична и различна от предната, защото екипът на bedroom се грижи за всяко предпочитание на своите клиенти. Guest DJ всяка вечер и настроение на високи обороти. Как да му устоиш?

  1. Once Upon A Time

Прекрасно място за нощни приключения, в които литературните герои се превръщат в реални образи и пепеляшките си остават красиви и след полунощ. Всяко парти има своя мотив и спомените винаги са Once Upon A Time!

  1. Plazza

Plazza Dance Center в София е най-големият от любимата нощна верига Plazza! Емоциите винаги са в повече, приятелите се забавляват заедно, а озвучението е качествено. Намиращ се в сърцето на Студентски град, клубът е предпочитано място от много млади и знаещи как да се забавляват хора.

  1. Mixtipe 5

Подходящо място за любителите на live събития и концерти. Често гостуват известни личности от българската сцена, като Рут Колева, Ъпсурд, Белослава и др. Освен това тематиката на партитата е разнообразна и интересна, напомняща за хубавата музика и качествените хитове.

  1. Yalta Club

Yalta е най-известният клуб в София, а и в България! Страхотно озвучение и техника, които правят атмосферата неустоима. Yalta е емблематично място за "urban" културата на столицата и там често гостуват световно известни личности и DJ като Armin Van Buuren, Tiesto и други. Yalta събира хиляди хора със събития като Solar Easter и Solar Christmas!

  1. Studio 5

Централно място заема сцената, на която музикатнти от различни поколения демонстрират своите невероятни умения. Клубът е качествено оборудван и готов за изпълнения, които са подчертани с уют и духовност.

  1. Маймунарника

Ексцентричен клуб за феновете на българските рок банди и изпълнители! Доста известно и предпочитано от любителите на нощния живот. Гости на маймунарника биват групи като Остава, Обратен ефект, Jeramy? и други.

Очаквайте скоро още апетитни нощни предложения в нашата любима столица! Ако пък не можете да се сдържите, разгледайте останалите нощни заведения ТУК.