Заведения в Бургас, които трябва да посетите!

19.08.2016

Продължаваме с парти обиколката на българските земи. Този път е ред на Бургас, където нощите са горещи целогодишно, а партитата продължават до сутринта. Ако сте избрали този морски град като парти дестинация, то няма да сгрешите.

Ние Ви подготвихме няколко свежи местенца, в които да си избухнете както подобава. Ето ги и тях!

  1. БАР "БЕЗ ИМЕ"

Първоначално основан в Созопол, малко по-късно и в Бургас за да предложи на музикалните фенове още по-голяма сцена, където се изявяват банди и групи. За почитателите на музиката на живо БАР "БЕЗ ИМЕ" предлага разнообразна програма от интригуващи изпълнения и гаранция за качествено изживяни вечери.

  1. RETRO BAR "DOVER"

Тук можете да изпиете по питие или пък да прекарате вечерта в луди танци, няма значение, защото все ще Ви е забавно и интересно. Музиакта е съчетание от диско, рок и качествени #бг тракове, които няма да Ви оставят седнали за повече от няколко минути и ще задоволят Вашите музкални вкусове. Има и какво да опитате - селекцията от над 80 вида уиски, ще се погрижи настроението да е на макс.

  1. CITY NIGHT CLUB

Това приятно местенце се намира в сърцето на град Бургас. Модерен дизайн и добър вкус за музика - тук определено си струва да се отбиете за питие, а след това танци до ранни зори. Гаранция за весели моменти и нестандартни приключения.

  1. PLAYGROUND

Голямо място за забавления и частни партита, на което можете да пийнете и да поиграете на боулинг или пък да разпуснете. Приятно място за развлечения и интригуващи вечери. Както му казват в PLAYGROUND - Животът е игра!

  1. PURE CLUB

Важна роля в нощния живот на Бугас и супер място за купон. Музиката, която пускат е стил R'N'B, house, а всяка сряда партито е #retro. Обстановката и скандалния интериор ще Ви грабнат още от влизането. Дамите никога не плащат вход като комплимент от заведението.

  1. PLAZZA DANCE

Кой не знае PLAZZA и кой не е чувал за нея? Поп-фолк до сутринта и пълни чаши по масите, купона винаги е на ниво и определено никога няма да Ви е скучно. В PLAZZA гостуват любимите ни изпълнители - Джена,Тони Стораро, Емануела, Андреа, Камелия, Фики и др.

  1. PILLOW BEACH BAR

Ако пък Ви се ходи на плажно парти, бар PILLOW е страхотна дестинация. Там ще Ви нагостят подобаващо, ще Ви спретнат невероятен спектакъл и ще си останете доволни (с много нови спомени). Нощите са горещи, а питиетата студени.

  1. ETIQUETTE

Танцови спектакли и тематични партита всяка вечер. Разнообразието в бар ETIQUETTE е голямо, така че няма начин да Ви стане скучно. Интериора е подобаващ и завладяващ, така че не му мислете, а го посетете.

  1. AMAYA BEACH

Модерен дизайн, изискана кухня, голямо разнообразие от коктейли и стилна музика. Какво повече му трябва на човек - да си хапне, да пийне и да се забавлява. Тук определено сетивата Ви ще са задоволени, настроението също.

  1. BARBOSSA

Различно място, което ще Ви изненада с #funky музика и изпълнения на живо. Две думи описват Barbossa идеално и те са - приятелство и стил. Цените са приятни, а хората свежи. Винаги можеш да разпуснеш и да се разведриш на това симпатично място в центъра на Бургас.

Бургас е един от най-големите градове в България, също така и доста апетитна парти дестинация. Повече за събитията и заведенията, които можете да посетите вижте ТУК.