15 Март
20:00

ЕКШЪН Дублаж LIVE VOL.8 City /Stage/ on FIRE 15.03 Free

41 Ljudmila G. Nikolova Bogomil Nikolov Teo Chepilov ...
Площад България 1

Описание:

Марката за ретро качество, смисълът да си роден през 80-те и 90-те, "ЕКШЪН ДУБЛАЖ LIVE | Текста Четоха" се завръща със серия от мощни "punch face" събития в новия си дом - City Stage, където легендата на отминалия клубен сезон се изправя на крака и разтривайки юмруци се пуска досущ шаолински тигър насред Хонг Конг при свободен вход с първа дата 15-ти МАРТ в 20:00!
Драго Симеонов и Тео Чепилов наплюнчват микрофона на "Vulsima Пичкърс" за новата тава!
Те с монотонен глас и свободна интерпретация на сюжета, като едни истински тигър и дракон ще разфърлят наред лошите нинджи и ще нанесат торнадо ритник в лицето на всяка неправда, обучени от сенсея на дублажа Васил Кожухаров!

Отзивите са невероятни ..
Тео Ч. пред The Hollywood Reporter: Ако можете да изредите три филма на Чък Норис и знаете кой играе лошия в „Кървав спорт”, ще ревете като Силвестър Сталоун в „Първа кръв”, изпуснете ли това събитие!

Драго (смее се): Както нищо не може да спре черната нинджа (освен червена нинджа), така и нищо не може да спре "ЕКШЪН ДУБЛАЖ LIVE”, който се завръща със седмо издание и специални бонуси ..

The New York Times са категорични: Те са настървени за кръв като Брус Лий в края на “Юмрукът на яростта”, готови за фул контакт кик бокс до последна капка кръв! Вратите за екшънът отварят точно в 20:00 и няма нито една нинджа да Ви спре на входа!

Ако знаете какво е джит куон до и кои са “Непобедимите от Удан”, ако Сте любители на озвучените от един човек, многопластови и завъртяни АЙПИ ВИДЕО екшъни с купища надсложени дублажи и виещи от намачкани ленти продукции за броени центове и марки, ако искате да си татуирате ТАНДЕМ на бицепса, то тук ще си ударите задницата в тавана от кеф! Ще си направите харакири в случай, че изпуснете и го знаете много добре .. LET'S FIGHT!