21 Апр
21:00

Shark & Smirnoff F2F DJ Battle

169 Момчил Владимиров Милена Сладунова Kiril Lazov ...
София,
ул. "Позитано" №8

Описание:

Ние от DEMO Entertainment съвместно с клуб Live & Loud и парньорите ни от Shark и Smirnoff имаме удоволствието да ви представим първия по рода си Face 2 Face DJ Battle организиран в България.

Главни действащи лица ще бъдат част от най-харесваните български House DJ. Може точно ти, който четеш този текст в момента и отговаряш на изискванията да си първия победител в Shark & Smirnoff F2F DJ Battle.

Какви са правилата?

1-ви тур:

Всеки желаещ може да изпрати на лично съобщение в страницата на DEMO Entertainment свой едночасов микс в стил House, Tech House, Electro House, Progressive House, Deep House или всеки близък като звучене стил до 30 март 23:00

2ри тур:

Всички изпратени сетове ще бъдат обявени публично в това събитие и за тях ще може да се гласува. Най-харесваните 8 сета ще се класират за финалната вечер на 21 април в клуб Live & Loud.

3ти тур:

На 21 април 8те DJ-я ще могат да се изправят един срещу друг като си разделят времето между 22:00 и 2:00. Клуба разполага с две сцени с независимо една от друга озвучение. След изтегляне на жребии всеки ще може да избере своя сцена и час. След това предстои да направят 30 минутен лайв микс. Само присъстващите в клуба ще могат да гласуват за своят любимец. Така двамата събрали най-много гласове ще могат да се изправят един срещу друг.

Финален тур:

В два слота от 2:30 до 3:30 и от 3:30 до 4:30 двамата финалисти ще могат да направят по един час финален сет. Крайния победител ще бъде определен от 3 членно жури, което ще обявим по-късно като техните критерии за оценяване ще бъдат миксинг умения, селекция, поведение и ефект върху публиката.

Награди:

1ва награда:
250 лева, 2 билета за Blızzard и покана за бъдещи участия в събития на DEMO Entertaınment

2ра награда:
100 лева и 2 билета за Blızzard

Всички останали участници също ще получат различни подаръци от организаторите.

Награди и за присъстващите:

Ще бъде организирана томбола с награди, в която ще могат да участват всички присъстващи.

Всички награди са осигурени от Shark, Smirnoff, DEMO Entertainment и Lıve & Loud.

Очаквайте билети скоро в TıcketLogıc