21 Апр
18:00

Parkway Drive, Stick To Your Guns, Darkest Hour I Sofia,Bulgaria

1237 Yasen Ivanov Цветен Полет Damian Simonski ...
София,
София, Борисовата Градина

Описание:

ЛЯТОТО ЗАПОЧВА УДАРНО С PARKWAY DRIVE, STICK TO YOUR GUNS И DARKEST HOUR

PARKWAY DRIVE идват за най-голямото си шоу у нас!

BGTSC представя: PARKWAY DRIVE, Stick To Your Guns и Darkest Hour! Концертът на три от най-силните метълкор банди в момента ще се състои на 21 април (петък) от 18:00 до 22:00 часа в столичната зала "Универсиада". За удобство на всички желаещи да присъстват, той ще е за всички възрасти (All Ages**). След като бяха хедлайнери на някои от най-престижните рок фестивали през това лято, турнето на PARKWAY DRIVE ще мине и през България. То е част от световната обиколка по представянето науспешния албум на австралийците „IRE", който излезе през септември 2015 г. Световната специализирана преса определя PARKWAY DRIVE, като една от бандите с най-динамично шоу в момента, и което всеки рок фен трябва да види задължително.

Алкохол няма да се продава или сервира на лица до 18 години.

Първите 100 билета ще са на цена от 35 лева, а след това и до деня на концерта цената ще е 40 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

Билети за събитието ще се продават от 12:00 часа на 31 октомври, понеделник, в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

** За удобство на феновете от всички възрасти няма да има нужда от представяне на традиционните декларации за придружител!.


Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!