17 Юли
20:00

DesktOFF Art - 17/07/2017, бар Петък

151 Александър Омайников Lubomir Boyanov Siana Dimitrova ...
София,
ulitsa Gen. Yosif V. Gurko 21 Sofia Bulgaria

Описание:

Desktoff Art – 17/07/2017 - бар Петък
**Съвместна изложба на Go Guide и бар Петък **

Go guide и "ПЕТЪК" винаги са били близки, дори и през седмицата. На 17 юли (понеделник) ще покажем нагледно тази здрава, неалкохолна връзка и с един малко по-различен проект, по който работим заедно. Той не е свързан с това, в което и ние, и те, сме най-добри (и се случва в по-късните часове на нощта). Но пък е доказателство, че сме широко скроени хора, които не се ограничават само в областта си.
Бягаме от клишето и скуката с обща изложба (Да, изложба!), в която ще извадим от мрежата визуалните експресии на 14-те артисти, които през последните 2 години създаваха ексклузивни творби за „стените“ на компютъра, таблета и смартфона ни, като част от ежемесечната рубриката "Desktop Art"в goguide.bg. Поканихме ги да излязат ОФФлайн и от 17 юли до 21 август да украсят стените на „Най-добрия бар“ и да дадат пример на всички, които все още губят ценно време "сърфирайки" не там, където трябва.

Защото лятото не ни е там мястото и защото няма нищо по-хубаво да започнеш седмицата с малко лятно парти по случай слънцето навън. Случват се хубави неща дори и през юли, дори и в София и ние ще ти ги покажем благодарение на нестихващото творческо вдъхновение на нашите автори:

Borislava Willnevermadeit Illustration
Klimen Tina
Luis Favas
Zdravolina
Vendo Kolev
Евгения Костакиева – Portraits by Nia
Joseph Chernashki
Kaloyan Zarkov
MZK - Kaloian Toshev
Mila Lozanova
Mihaela Karadjova
Petya Konstantinova Art
Teodor Lozanov
Hristofor Minev

Ела да ги/ни видиш в бар „Петък“ на 17 юли и да изпием по един коктейл спешъл едишън, преди съвсем да превключим на летен режим!
17/07/2017
Начало: 20:00
Вход: готин десктоп

********
Какво е DESKTOP ART?
Накратко това е проект (под формата на ежемесечна рубрика), в рамките на който талантливи визуални артисти рисуват за онези „стени“, които виждаш най-често, а именно – тази на компютъра, таблета, смартфона ти. Ние сме ценители, а DESKTOP ART е колаборация между нас и хората, които могат да кажат всичко „с картинка“.