19 Юни
19:00

Социални понеделници - София

49 Denitsa Petkova Radina Ivanova Denie Simeonowa ...
София,
ulitsa Gen. Yosif V. Gurko 21 Sofia Bulgaria

Описание:

С наближаването на лятото предстои десетото, и последно за този сезон издание на "Социални понеделници"! Отново наш домакин ще е бар "ПЕТЪК", а на гости ще ни бъдат Обединени Идеи за България, Инициативата "За безопасни детски площадки" и Holiday Heroes! Ще си говорим за проактивност, съпричастност, доброволчество и въобще всякакви хубави неща.
Като за десето издание сме Ви подготвили и бонус-изненада - освен трите представящи се организации ще си говорим с д-р Marina Stefanova за новия й проект CSR AdviceBox Series и за това колко е важна корпоративната социална отговорност за съвременния социално ангажиран бизнес.
Очакваме Ви през юни за едно вдъхновяващо начало на седмицата!
-------
Бизнесът отдавна има своите нетуъркинг събития. Време е и неправителственият сектор да има своите! Социалните понеделници са такова събитие - място, на което хората с добри каузи да получат трибуна за представяне на дейността си, и да срещнат съмишленици, включително сред бизнеса и гражданите на град София.

Форматът на събитието ще включва:
- представяне на три добри каузи в рамките на половин час;
- неформален нетуъркинг.

В двумилионен град да срещнеш правилните хора е особено голямо предизвикателство, но и носи особено голямо удовлетворение. Заповядайте за една среща с млади, активни и вдъхновяващи хора, която ще Ви зареди (най-малко) за месец напред!

Това събитие е за Вас, ако:
- сте социално ангажиран човек и си търсите кауза, която да разпознаете като своя;
- сте гражданин на София, който открай време си задава въпроса какво точно правят неправителствените организации и хората зад тях, и защо всъщност го правят;
- искате да развивате корпоративна социална отговорност в собствения си бизнес или в компанията, за която работите, и търсите подходяща кауза, която да подкрепите;
- сте вече част от неправителствена организация и си търсите сродни души, с които да развивате по-мащабни и значими проекти.

Защото заедно можем да постигнем велики дела!

За повече информация и заявяване на участие: http://socialmondays.jci.bg/upcoming