Пролетно парти пробуждане!

23.03.2017

Малко по малко излизаме от студения зимен сезон и преминаваме на лятна вълна. Повечето зимни барове ще излязат в почивка, но за сметка на това една дозина плажни нощни клубове ще отворят врати с готов план за парти приключения.

Вярно, е че през студения сезон събитията бяха много и разнообразни. Всяка нощ ни изненадваха с нови и иновативни предложения, които не ни оставиха да скучаем нито една вечер. С лека носталгия поглеждаме назад към разнообразието, но знаем че ни очакват много горещи предложения за любимото ни лято.

Купона се мести на плажната ивица на България, където в момента се пробуждат летните нощни заведения. За любимия ни сезон ще се погрижат градове като Варна, Бургас, Несебър, Созопол, Приморско и други плажни курорти. Очакваме с нетърпение да разберем какво са ни подготвили и този сезон.

Съвсем скоро ще дойде време за бански и летни емоции. Както са казали хората, лятото живота е по-хубав, косата по-светла, а тена по-тъмен! За събитията във Вашия град можете да научите ТУК или на мобилното приложение Clubin.