На парти в Пампорово!

02.02.2017

Зимата продължава да ни изненадва и да засипва България със сняг. Положителната част от цялото това ледено предизвикателство, е ски туризма и зимните парти почивки. Една от предпочитаните дестинации е именно Пампорово. През деня ски, вечер парти или уютно край камината с чаша вино. Който както го предпочита.

Възможностите за нощни приключения в Пампорово са няколко, като някои от тях се намират в самите хотели на курорта. Сега ще Ви споделим кои са те и какво предлагат.

Irish Pub Dak's

Перфектно за студените вечери! На бара ще Ви посрещнат със сгряващи питиета и приятелско настроение. Нощите в Irish Pub Dak's са доста щури с яка фонова музика и много танци.

Pampi apre's ski bar

Питиета се сипят след дългия ски ден! Освен това в ПАМПИ АПРЕСКИ БАР можете да играете игри като Beer pong заедно с приветливия персонал. Там определено ще Ви заредят за нови приключения.

Night Club Sogo

Клубът предлага възможности за приключения в късните часове на нощта. Танци, питиета и така до сутринта. Отворено всяка нощ, без почивка.

The Pub

Имайки предвид, че отзивите за The Pub са предимно положителни, няма място за съмнения и колебания - трябва да се посети! Място за запознанства и приятни емоции. Организират се събития с банди като "Обратен Ефект" за още повече добро настроение.

А сега грабвайте ските и право към Пампорово за нови приключения. Следете събитията на Clubin.bg