Скрити места за студените вечери във Варна!

10.01.2017

Студеният вятър замрази лятна Варна и всички възрастни се скриха на топло вкъщи. Младите хипстъри обаче никак не ги свърта на едно място и си търсят забавления, или просто топли вечери в барчета с приятели. Специално за ледените вертовити нощи ще Ви предложим няколко скатани местенца, които ще Ви сгреят с компанията. Ето ги и тях:

Бар АРЕСТ

Скрито в малките улички на цантъра, в подножието на един блок, това барче събира приятели на по джага и люти шотове. Там всички са приятелски настроени и дружелюбни. Веднъж влезеш ли, няма начин да не се върнеш пак. Както казват - "Задържан си по собствено желание".

Бар Brand

Още едно от скатаните местенца във Варна е Bar Brand. Прелестно и много артистично заведение, точно като за зимна вечер. Често се организират събития с китари и вокали на живо, стенд Ъп комедии до камината и артистични спектакли. Сгряващо както физически, така и душевно.

Club The One

Скрито отново в уличките на централна Варна, едно местенце очаква да го посетите. Club The One си има богата колекция от алкохолни питиета, а за забавления - дартс и джага. Перфектно за сбирка с бандата в студените вечери.

Club Vintage 33

Организира събития с музика на живо, а гости са известни #BG групи като Остава, P.I.F., Bears and hunters, Hayes & Y, Мерудия и много други. Клуб събиращ творчески личности и хора със сходни интереси на топличко в зимните нощи.

Лютата зима се опитва да ни запре вкъщи, но няма да й се получи! Следете актуалните събития в Clubin.bg