5 нощни дестинации в Стара Загора!

16.12.2016

Следващият град, който си набелязахме е Стара Загора. Тръгваме на поредната парти обиколка, която ще ни отведе до 5 супер яки нощни заведения. Готови - СТАРТ!

Започваме с Bedroom - денем неустоимо и изкушаващо местенце, подходящо както за делови събирания, така и за по един коктейл в приятна компания. Вечер се вихрят партита и дансинга е пълен с купонджии. Bedroom предлага богат асортимент от коктейли, а музиката е клубна. Петъчните събития са в стил R&B с участието на различни артисти - DJ Goro, DJ Big D, DJ Fed. Съботите в Bedroom гостуват известни резиденти - DJ Mascota, DJ C-Fusion и др.

Продължаваме напред! За почитателите на Pop, Rock, Funk, Country, Dance, Disco и подобни стилове музика Ви препоръчваме Drums. Често вечерите са запълнени от хард музика, правят се трибюти на известни рок банди, а настроението е винаги е горещо. Освен това гости в това уютно нощно заведение са известни български банди като PIF и Остава.

Следва един модерен клуб със страхотен интериор и #fresh партита - Escape Moda Bar. Този клуб предлага разнообразие от събития с различна тематика като - BG, Commerce, Black, Ladies Night и други. Супер местеце за купони с приятели и алкохолни приключения.

Ако пък Ви се ходи на чалготека ето го перфектното местенце за Вас - XS Club. Всяка вечер се въртят любимите поп фолк хитове, освен това се организират изпълнения на живо. Гости като Андреа, Азис, Бони, Алисия и други са често на сцената. Нощите са горещи абсолютно винаги.

Място за истински приятели и питиета - В Jazza. Артистично и пленяващо, специално за ценителите на изкуството и театъра. Ще останете очаровани от пленяващата атмосфера, даваща сигурност и уютност.

Проверете за предстоящите събития във Вашия град ТУК!