Велико Търново - очаквано добра парти дестинация! (Специално за рок фенове)

17.11.2016

Тази седмица отиваме на парти в прекрасния старопрестолен град - Велико Търново. Там където е трудно да се покатериш по баирите, когато си прекалил с питиетата, но въпреки това чарът му си остава в тях. Ако сте ходили в Търново, знаете че мястото е изключително пленяващо и красиво през деня, но ние ще Ви разкажем за нощта и потенциалните възможности за парти. За целта тръгваме на обиколка по нощните заведения.

За загрявка започваме със City Pub, където бирите се леят и приятелите се събират за дълги разговори и яки поводи. С артистичен интериор и страхотна декорация изпълнена с рок послания, мотори, китари по стените и много вкусни пържени картофки по селски.

След като вече сте се почерпили с компанията, излизате от City Pub, а от съседната врата се показват яки хора и се чува готина музика - това е Spider Club. Там вече яко са подгряли и купона започва с черно, хип-хоп, рок, български парчета и гост изпълнители. Очакват Ви танци до сутринта, готини компании, нови запознанаста и много приключения.

Ако не Ви е стигнало рок настроението и Ви се слушат китари на живо, предлагаме Ви Melon Live Music Club, където винаги има програма за вечерта. Гостуват известни и не чак толкова известни групи от българската сцена /PIF, Оратница, Kottarashky и др./

Черешката на тортата е Bar Rocka Rolla - сравнително нов и изключително високо оценен. Разчупен интериор и атмосфера, които ще Ви скрият шапките! Рокът си е това, което беше, приятелите също! Гост изпълнители в Rocka Rolla са различни български рок групи, правят се много трибюти и различни събития. Като отидете ще разберете!

Велико Търново е много добра рок дестинация, която ще Ви остави без дъх от емоции и с много спомени за разказване. Очаквайте още за нощните клубове в любимия ни старопрестолен град!