5 места за купони в Русе

03.11.2016

Тръгваме на парти обиколка в дунавската перла - град Русе. Ще Ви разведем сред най-свежите места подходящи за нощни приключения и горещи моменти. Настройте мобилното си приложение Clubin на графа Русе и потегляме!

Първо ще минем през Black and White night club, където правят вечер на безплатните шотове! На всеки два часа красиви дами раздават малки питиета за подгрявка на купона и доброто настроение. Освен горещите вечери с малките чашки, в Black and White организират атрактивни събития с гости като Young BB Young, NDOE, DJ's и още!

Следващата ни спирка е любимият на жителите на град Русе - ShowRoom. Питате се защо им е любим? Защото партитата там са скандални и много разнообразни, точно като за щура вечер навън. Гост-изпълнители са както звездите от поп-фолк сцената, така и от БГ и хип-хоп средите.

Третата ни дестинация е Бига Бар - едно сравнително ново местенце за нощен живот, но доста чаровно. Събитията в Бига за от типа хип-хоп и R&B, House и комерсиални хитове. Различни DJ's движат тълпата и подгряват танците.

Продължаваме напред с WALLstreet Bar - следващата парти дестинация, която си заслужава посещението. Партита с различна тематика и промоции на алкохол правят вечерите безкрайни и щури. Музиката е смесена за да задоволи всеки вкус и да няма сърдити.

Последна спирка от нашето пътешествие е бар Incognito. Под секрет ще Ви кажем, че там е доста приятно място с ексцентричен интериор. Другото ще го запазим в тайна, имате свободата да проверите сами.

Очаквайте още заведения и места за нощни преживявания в следващите статии на Clubin.bg. И не забравяйте - "Всяка нощ вкъщи си е чиста загуба на време!"