Приятелят, който никога не иска да се прибира!

25.10.2016

Всеки има един такъв приятел, който винаги ходи на партита и никога не иска да се прибира. Законът му е "Ще стоим докато заведението затвори и после отиваме да посрещаме изгрева с водка" Познато, а? Сега ще Ви разкажем за навиците на въпросния купонджия, за когото не съществува "Не" като отговор и Clubin му стои на началния екран на смартфона.

На първо място той винаги има енергия за още и още... и още. Сякаш е включен в зарядно, което му дава енергия за всяка нощ и деня след това. Ненаситен за алкохолни предложения и покани за партита. Такъв си е той - винаги готов за приключения и купони!

Момиче, което танцува на парти.
Задължително с настроение и енергия за нови подвизи!

Втората част от неговото поведение включва много празни чаши, чийто пълнеж е бил от различни естества. На него му харесва да прекалява с всичко, защото така се чувства още по-зареден за вечерта.

Пълни чаши.
Всяка пълна чаша, трябва да се изпразни!

Трето място в списъка заема силното му желание да посети възможно най-много събития за една вечер или пък обратното - да стои в един клуб цяла нощ и на сутринта да обикаля улиците с бира в ръка. Интересното, е че никога не се умаря.

Танци в нощен клуб.
Колкото повече, толкова повече!

Като четвърта точка в списъка с интересни факти за "приятеля, който не иска да се прибира" ще споменем начина по-който "завлича" приятелите си на места, на които те не са очаквали, че ще попаднат. И дори да не им харесва, не проявяват претенции, защото той ще стане агресивен (особено, ако вече се е почерпил).

Красиви момичета, които се забавляват.
Където и да те заведат, важното е да се забавляваш!

Като изключим, това че купонджията не иска да се прибира, пие повече от нормалното и вилнее в клубовете, с него е невъзможно да скучаете. Той винаги ще намери интересно занимание или събитие, на което да Ви заведе. Най-вече ще Ви остави без дъх от луди партита! Сигурни сме, че и Вие имате такъв приятел! И ако сте решили да обикаляте клубовете тази вечер, ТУК можете да откриете Вашето събитие.