Как да създадеш готин клуб?

07.10.2016

Голямото разнообразие от идеи и шантави събития ни накара да се замислим по този деликатен въпрос "Как да създадеш готин клуб?" или такъв имидж. След дълбоки разсъждения стигнахме до няколко интересни извода.

  1. WC от първа класа!

Много важно за един елитен клуб е да има скандална зона за снимки. Тоалетната би трябвало да е лъскава и луксозна, за предпочитане с повече огледала от нормалното! Обяснено накратко - направете тоалетната си такава, че всички да искат да си направят селфи в нея.

Красив интериор на зала.
В крак с модата!
  1. Салфетки на пакети!

За да бъдат клиентите доволни им подгответе повече салфетки! В разгара на купона ще са им от първа необходимост. Когато подът започне да побелява, значи партито е на ниво и всички избухват здраво. Следоватено клубът е готин!

Парти в нощен клуб.
Във вихъра на купона!
  1. Промоции "Всичко х 2" или каквото и да е!

Промоцията с първото питие получавате второто безплатно, определено ще Ви сложи в списъка с "fancy" клубове! Щом се пие, ще се поръчва и още, а щом се поръчва значи се харесва. Пускайте готини промоции!

Питиета в заведение.
Наздраве за промоциите!
  1. "Маскарад"

В клубът трябва да има поне една вечер в седмицата с тематичен маскарад или пък дрескод! Хората обичат да се маскират и да си правят снимки, после директно в социалните мрежи. Просто им дайте повод!

Красиви момичета с маски.
А какво се крие зад маската... тайна!
  1. Прелестни хостеси!

Не забравяйте, че красивото посрещане води до повече купонджии в клуба. Няколко очарователни дами, които посрещат гостите на заведението ще оставят добро впечатление и желание за още посещения.

Красиво момиче в нощен клуб.
Посрещането трябва да е красиво!

Готините клубове се славят с много качества, но най-вече с луди спомени! Така, че постарайте се клиентите Ви да се забавляват и всичко ще бъде прекрасно за тях и за Вас!