5 нощни дестинации в Пловдив (Част 1)

30.09.2016

Продължаваме обиколката на любимата ни нощна България. Този път си избрахме град Пловдив, който ни предлага голям асортимент от заведения, клубове, дискотеки и парти изкушения. Тръгваме на нощна обиколка!

Първо ще минем през Apartment 101 за загрявка!

Съчетанието между изкуство и хубава музика може да докара душата до екстаз. Подходящо за тези от Вас, които оценяват красотата, изискаността и изкуството. Тук ще Ви приготвят интересни питиета и грабващи вниманието деликатеси и всичко това започва след осем вечерта!

Ред е на още едно арт клубче - Artnewscafe!

Уютно urban местенце, което ще Ви разкаже за изкуството само по себе си. А докато се вдъхновявате от историите, които ще чуете, около Вас ще има поне 5 празни чаши и още 5 поръчани. Така си е, изкуството не се разбира на трезва глава.

Разгорещяваме атмосферата с Escape Moda Bar!

Hip hop, House и commerce са в списъка на човека зад пулта! Каквото и да е партито винаги ще ви изненада и раздвижи. Както му се казва "Щастието идва след първата чаша и втората песен"!

Продължаваме напред с Move Music Club!

Поредното urban местенце, което ще Ви "смаже" с рап и hip & hop! Поредното, защото в Пловдив тези клубове са доста - всеки различен и идентичен. В Move Music Club ще откриете интересни събития с различни тематики. Гости са изпълнители като Wosh Mc, Secta и много различни български DJ's

За изучаване на парти алгоритъма ще минем и през Библиотеката!

Много креативно заведение, в което няма как да Ви стане скучно и за минута. В Библиотеката организират иновативни събития с различни тематики, които завършват с питиета и танци до сутринта. Това, което прави клубът специлен и неговата стилна тематика, ще разберете когато го видите.

Пловдив е пълен с urban местенца и изкуство. Това го прави уникален и различен, всяко нощно заведение има иновативен интериор и собствен стил. Пловдив е страхотна дестинация за обогатяване на арт културата и различните изживявания. Ако вече сме Ви убедили за следващия град, който ще посетите, проверете актуалните събития в Clubin. Приятни приключения!