6 признака, че сте нощна птица!

22.09.2016

"Нощни птици в късен час,
да довършиме всяка голяма бутилка уиски,
до сутринта
ще са наши всички красиви жени по света."

- Радо Шишарката

Има хора, които просто не са родени за да бъдат активни през деня. За сметка на това, нощем животът им става динамичен и интересен. Денем се спи, а нощем се живее - така размишляват хората, които наричаме "нощни птици". За да прецените към кой вид се причислявате - дневни работохолици или нощни купонджии, ще Ви споделим няколко признака, които да Ви помогнат.

  1. Винаги излизате след 22:00 и се прибирате към 03:00 най-рано!

Докато нормалните хора се прибират в 22:00 и си лягат, Вие тогава излизате и сте заредени с енергия за нощни приключения. Никак не Ви се занимава със сън, предпочитате да се развихрите в някой нощен клуб и към 03:00 най-рано да се приберете, да си вземете душ и чак тогава да заспите сладко с голям набор преживявания.

  1. Когато другите стават, Вие си лягате!

Този признак препокрива първия до голяма степен. След великите нощни подвизи, се прибирате и лягате уморени, когато изведнъж забелязвате, че другите пият кафе и се приготвят за деня. Това значи, че имате малко време за сън и започвате малко по малко да съжалявате, че не сте се прибрали по-рано за да поспите. Но пък купонът е заслужавал да останете!

  1. Спали сте само 2 вечери през последната седмица!

Най-голямото доказателство, че сте "нощна птица" е това, че рядко спите през нощта и много повече през деня. Спомнете си колко вечери бяхте навън през последната седмица и колко в топлите, приятни завивики. Ако само 2 вечери сте прекарали в сън, то вие безспорно сте нощен купонджия, който предпочита да вилнее, вместо да си губи времето с такива ненужни неща като сън.

  1. Сутрин натискате snooz - a поне три пъти

Три пъти най-малко snooz - а на събуждане! Как да се пробудите с първата аларма, като сте си легнали преди час? Никакъв шанс! "Нощните птици" имат голям списък с аларми за да могат да отворят очи и да се приготвят за новия ден. Сега погледнете Вашия будилник. Е, как изглежда?

  1. Малко Ви е замъглено през целия ден!

Започвате с две кафета и продължавате с енергийна напитка, но деня все още Ви е замаян. През цялото време Ви се спи и искате само да се доберете до леглото, където да заспите и никога повече да не се събудите. Възползвате се от всяка възможност да подремнете на бюрото (понякога и в гозбата си за обяд).

  1. Пак на купон!

Вечерта наближава и се прибирате, но умората някак е изчезнала. Телефонът звъни и Ви канят на парти отново, Вие естествено отговаряте "Да". Казвате си "Нощ прекарана в сън си е загуба на време" и отивате на поредното нощно приключение.

Ако отговаряте на тези няколко признака, то вие сте почитател на нощния живот и не пропускате възможност за забавление. Всяко парти заслужава да бъде посетено, а нощите не са за сън. Търсите ли си още места за забавления и готини партита? Можете да ги откриете ТУК.