Нощни клубове в София (Част 2)

16.09.2016

След обстойния преглед на нощните заведения в "Нощни клубове в София (Част 1)" е време за втора обиколка. Нощният живот в София е много разнообразен, а заведенията и клубовете са безкрайно много. Няма да Ви е скучно определено! Приготвихме Ви списък с още няколко потенциални предложения, които да Ви насочат към подходящото място за Вас. Ето ги и тях:

  1. "Петък"

Там където няма делник, а всяка вечер е празнична и най-вече петъчна! Както му казват "Айляк е състояние на пълно спокойствие." Събитията са разнообразни и прескачат от един стил в друг, няма от какво да се притеснявате, просто се забавлявайте! Гости са изпълнители като OGI 23, Дичо, ЛОГО5 и др.

  1. Bar de Rouge Sofia

Място, на което знаят как да те накарат да се почувстваш у дома си. Питиетата са свежи, а настроението винаги е положително. Събитията, които се организират в Bar De Rouge често включват музика на живо, а това прави мястото още по-чаровно. Денем ароматни кафета - вечер чаровни питиета, така си е в Bar De Rouge!

  1. Back Stage

Едно място задоволяващо сетивата на любителите на банди и изпълнения на живо. Цените са достъпни, а менюто максимално опростено. Това е Вашето място, ако Ви се слуша нещо авторско!

  1. Bar 4 rooms

Този бар е с леко налудничев интериор, които е открояващ и доста впечатляващ. Комбинацията от европейски стил, типично софийска атмосфера с елегантни улични елементи правят мястото уникално и различно. Всяка от стаите е голяма с висок таван и място за танци. Ще разберете като го посетите!

  1. Bar "Zar"

Заведение със сцена за изпълнения на живо! Този бар е отворен за посетители и меломани, които желаят да се потопят в завладяващата му атмосфера! Суинг, техно, хаус и всякакво разнообразие от музикални предложения + страхотно меню за луди вечери.

  1. Bar "Coldo"

Ако сте почитатели на уискито, то това е Вашето място в София! В бар "Caldo" си имат цяла колекция от над 250 вида уиски от над 10 държави, истинска съкровищница. Често се организират дегустации и интересни събития. През уикенда гостуват DJ!

Това бяха само няколко заведения и нощни клубове в София, определено имаме още много предложения за нощите в столицата. Ако сме събудили Вашия интерес, можете да продължите парти-обиколката ТУК.