Как да оцелееш в нощен клуб?

26.08.2016

Идва петък вечер, и с компанията се запътвате съм супер якото парти, време е за разбивация! Влизате в клуба, който съответно е пълен с интересни типажи и загорели мачовци. Всеки е на градус, а настроенията се менят за части от секундата. Време е за оцеляване!

В нощния клуб всичко е позволено (е, почти всичко), така че в джобчето винаги трябва да имаш парички за харчене и аспирин за изтрезняване. Казано накратко - купонът е толкова горещ, че не щади никого.

За да (не) изгорите в безпощадните среди изпълнени с парти изкушения следвайте съветите от парти наръчника на Clubin.

  1. Запасете се със салфетки!

Колкото се може повече! Салфетките никога не са достатъчни, особено когато сте в любимите чалготеки. Там както в разгара на купона подът побелява, а танците стават още по-горещи. Носете си салфетки, а ако сте забравили минете през супермаркета и купете един голям пакет (или два)!

В разгара на парти в нощен клуб.
В разгара на купона!
  1. Високи стилни обувки с тънък ток /специално за дамите/

Изберете между нещо удобно за да можете да избягате от досадните "мъжкари" или пък обуйте високи обувки с тънък ток, с които здраво да настъпвате неприятната компания, която се е почерпила и Ви налита. Освен, че ще имате с какво да се отбранявате, токовете ще допренесат едно привлекателно очарование към цялостното Ви излъчване.

Високи обувки по време на парти.
Как да не обуеш едни такива?
  1. Пийте на екс!

Не оставяйте чашата си без надзор, защото когато се върнете след солидна доза танци, някой може да Ви е изпреварил и да си останете с пръст в уста. За по-сигурно, пийте до дъно!

Питие по време на парти.
Питието е за да се пие!
  1. Вземете "тлъста" пачка!

В нощния клуб се харчи до последната стотинка, не защото някой Ви е излъгал, а защото след първото питие следват поне още пет (най-малко). Това си е законът на нощните приключения в дискотеката. На сутринта ще се събудите с празни джобове и поне един заем.

Пари за парти вечери и приятни изживявания.
Запас за парти вечер!
  1. Без излишен багаж!

В нощен клуб се ходи с "ръцете в джобовете". За предпочитане е всичко ценно да Ви е под ръка, защото някой може да се "обърка" и да си го прибере. Това правило важи особено за дамите, които носят огромни чанти с какви ли не интересни аксесоари от сорта на четка за зъби и принадлежности за шиене. По-малко багаж!

Малка дамска чанта за парти.
Размерът има значение!


След като Ви изяснихмe накои от златните правила за оцеляване в нощен клуб е време за изпълнение. Мятайте се в най-близката дискотека и купонясвайте до изгрев, защото си е чисто престъпление да изпуснеш вечерта!