Плажни барове във Варна, които си струва да посетите!

09.08.2016

След първите осем заведения, които Ви показахме в статията "8 предложения за летните варненски нощи!" е време за още няколко атрактивни плажни локации. Хич да не е избор има, идеи също! Следват още 8 интригуващи места, в които можете да прекарате летните нощи, ето ги и тях:

  1. EGGO

Зареждаща комбинация от усещания Ви предлага bar Eggo! Море, слънчеви лъчи (или лунни), музика и танци до зори, за ободравяне - освежаващи коктейли. DJ - гости всяка вечер, някои от които - Yavor Golemanov, Nicooly, Kiko и други.

  1. MAKALALI

През деня можете да се насладите на слънчевите лъчи в пълен релакс, а щом падне мрак е време за парти! Стилът на Makalali е хаус клуб с африкански интериор - различно и интригуващо. Всяка вечер има DJ програма и гости от българската/световната електронна сцена - DJ Tarkan, Georgi Yorgov, Stan Kolev, певици като Vera Russo и други.

  1. PREMIUM

Атрактивен интериор, 3D таван и скандални светлинни ефекти. Програмата от събития и разнообразни стилове музика правят клуба желан и предпочитан от много парти търсачи. Всяка седмица има специално студентско парти за ученолюбивите, освен това гости са любимите фолк изпълнители - Фики, Тони Стораро, Анелия, Алисия, Галена и още много.

  1. XTRAVAGANZZA

Гост изпълнители и парти нощи с танци до изгрев слънце са Ви подготвили в Xtra - та на плажната алея във Варна! Предпочитано заведение от млади и вече пораснали любители на #black партита и hip-hop музика. Гост изпълнители често са Михаела Филева, Били Хлапето, Venzy, Прея, Мария Илиева и други #Bg изпълнители. В Xtra са се погрижили и за любителите на поп-фолка, канейки любимците - Андрея, Анелия, Емануела, DJ Jivko mix и други.

  1. PUNTA CANA

Оживено, екстравагантно и определено лятно е настроението в Punta Cana! Тук можете да чуете най-модерните хитове и да купонясвате до зори под звездите! Обстановка подходяща за щури вечери и предразполагаща за приключения. За музиката се грижат артисти като DJ Paco, 69, Alexander Sheitanov и други.

  1. RAPPONGI BEACH

Излъчващ класа и стил този летен бар ще привлече вниманието Ви бързо. Далеч от шумотевицата, Rappongi ще Ви предложи бляскава вечер в екзотична обстановка. За настроението се грижат редовните DJ Alex, Ogi sax, Kalin Momchilov и други.

  1. CARGO BAR

Специално предложение за почитателите на музиката на живо! В Cargo атмосферата ще Ви завладее и изпълни с ентусиазъм до краен предел, така че не пропускайте да го посетите.

  1. PALM BEACH

Може да бъде романтично, но и много диво! Атмосферата е приятна и много танцувална, световно известните звезди от електронната сцена също я предпочитат /редовен гост е DJ Tarkan/. Български изпълнители като Pavell & Venci Venc', Billy Hlapeto, Venzy и други, гостуват в това приятно заведение на плажа.

Както сами видяхте, летните предложения са изкушаващо много! Възползвайте се от плажните събития и живейте на макс, защото скоро ще дойде зима... За да научите повече за нощния живот и парти предложенията във Варна вижте тук.