Каквото се случи в "Слънчака" си остава там!

04.08.2016

Лятото е в разгара си, дрехите са по-малко, косата е по-светла, живота е по-хубав. Внезапно във Вас напира желание за лудо приключение с моменти, от които ще Ви е срам да си спомняте. Искате да прекарате няколко дни на различно място, където да се раздадете на макс. Вашето място е Sunny Beach!

Party nights at Sunny Beach!

Всяка година на златните плажове в Слънчев бряг се преселват много туристи (наши и чуждестранни), които прекарват вечерите си ползотворно и запомнящо се. Един #свеж курорт, който никога не спи!

Ако се чудите къде е партито в Sunny Beach, ние ще Ви го покажем! Ето ги нашите топ предложения за 100% парти приключения:

  1. CACAO BEACH

Кой не знае CACAO и кой не е чувал за него? Цяло лято парти на плажа, луди емоции и щури спомени. Освен всекидневните забавления, CACAO организира любимия на много парти манияци - Solar Summer fest, чийто гост изпълнители са водещи имена от електронната сцена - Tiesto, Mark Knight, Swedish House Mafia и много други!

  1. BEDROOM BEACH

Екстравагантна обстановка и висок клас на нощните забавления. Елегантни мъже и прелестни дами, които с прикрити усмивки танцуват под ритъма на клубна музика. Гости в Bedroom са известни DJ, придружени със светлинни ефекти и тематични спектакли. Звездно парти всяка нощ!

  1. OXYGEN

Гост изпълнители почти всяка вечер, обслужване на ниво и гаранция за приключения! Няма да искате да си тръгнете, защото определено ще Ви хареса. Клубът предлага атрактивна селекция от хип-хоп, хаус и drum and bass партита. Така, че ако сте почитатели на този тип музика това е Вашето място.

След като Ви предложихме три прекрасни парти дестинации е време за приключения. Тръгвайте на път и правете каквото Ви се прииска, защото както знаем каквото се случи в "слънчака" си остава там.

Приятни парти нощи с Clubin!