Clubin - приложение за парти приключения!

19.07.2016

#Нощен живот и парти приключения

Clubin ще се погрижи да изживеете парти вечерите си максимално добре, давайки отговори на въпросите, които Ви интересуват, относно заведенията и събитията на територията на страната. Освен, че парти справочникът може да бъде побран в джоб, той дава подробна информация за всеки елемент на избраното заведение (събитие). Парти карта ще Ви упъти до желаното място, а галериите ще Ви покажат обстановката. За да бъдете сигурни, че това е място, което желаете да посетите, можете да го проучите с възможностите, които предлага Clubin.

Clubin в действие!

#Заведения и събития

Събитията, които приложението показва са извлечени директно от facebook страниците на заведенията. Това прави информацията достоверна и максимално точна. Вече не е нужно да търсите всяка facebook страница поотделно, защото Clubin събира информацията от тях на едно място.

В тези два раздела имате възможност за подбор на заведения и събития, които желаете да посетите.
"Заведения" и "Събития", които очакват да ги посетиш!

#Галерия и парти карта

Както вече споменахме за да придобиете ясна представа за мястото, което искате да посетите, можете да разгледате галериите от минали събития. Освен това имате възможност да вземете решение за избор на дадено заведение, базирайки се на опита на други посетители, които са оставили рейтинг. След толкова много възможности, които разкриват същността на заведенията и самите партита, няма как да сбъркате при избора си за посещение. Когато вземете решение за място и събитие, идва моментът в който трябва да го откриете. Търсенето не бива да Ви притеснява, защото парти картата на Clubin ще Ви заведе директно до избраното място.

Тези два раздела ще Ви помогнат да изберете лесно желаното заведение и да го откриете.
"Галерия" и "Парти карта"!

#Изтегли и купонясвай

Не си позволявайте да изпускате вечери и партита по Ваш вкус само, защото не сте научили за тях. С парти приложението Clubin няма начин да пропуснете желаното нощно приключение.

Можете да изтеглите Clubin за Android от тук и за iOS от тук.